Johanna Fagrell Köhler har en lång bakgrund från digitala verksamheter och kommunikationsbyråer. Hon har bland annat varit verksam som vd och partner på mobilbyrån Mobiento, affärsområdeschef på Icon Medialab och vd på One Media. Idag sitter hon i styrelserna för bland annat Nasdaq-noterade HiQ, Glimr och Independent Hotel Group.

Bengt Åkesson, grundare, styrelseordförande och ägare i Åkesson & Curry säger i en kommentar:

– Jag har i många år känt och samarbetat med Johanna och haft stor nytta av hennes engagemang och intelligenta rådgivning. Hennes omvittnat goda förmåga att vägleda, stötta och utveckla verksamheter både operativt och strategiskt i samarbete med ägare, vd och styrelse, blir ett värdefullt tillskott för Åkesson & Curry i vår egen utvecklingsresa. Jag är glad att hon tackade ja till styrelseuppdraget.

Åkesson & Curry är en av få större contentbyråer som är fristående i Sverige. Under hösten 2015 tog Robert Bryhn, tidigare byråchef på Storåkers McCann, över som vd. Byrån ska nu med hjälp av den nya ledningen expandera och vässa den framtida strategin.