Nyligen slog copywritern Ulrika Good och art directorn Martin Hummel-Gradén sina påsar ihop och startade reklambyrån Ulrika & Martin. Detta med filosofin att reducera kundens kostnader till den kreativa produktionen i en tid där marknadsbudgetar blir allt tightare.

Nu har duon fått in golftävlingen Nordea Masters som kund. 
– Nordea Masters har många ansikten. Ambition är att lyfta fram dragen som sällan syns. Vår golftävling är absolut inte en tyst, tillknäppt tillställning endast för de bokstavstrogna. Tillsammans med några av världens bästa golfare kommer vi skapa en fest fylld av glädje och känslor på Bro Hof, säger Marcus Dunér, marknadsansavarig på Lagardère Sports som arrangerar tävlingen, i en kommentar.

Nordea Masters har funnits sedan 1991 och räknas i dag som en av mest prestigefulla tävlingarna på Europatouren. Årets tävling arrangeras 2–5 juni på Bro Hof Slott utanför Stockholm.