Dela sidan:

Expressen är sedan tidigare partner med CNN. Men nu meddelar tidningen att de utökar samarbetet. 
– Samarbetet med CNN har fungerat mycket bra, och vi har faktiskt överraskats lite av tv-jättens intresse för Sverige och att CNN har velat visa Expressen TV-bilder i sin nyhetskanal. Det är förstås inspirerande, men viktigare för våra egna tittare är förstås att vi får ännu mer exklusivt CNN-innehåll och kan fortsätta att vara den svenska tv-aktör som har den mest omfattande rapporteringen om valet i USA, säger tv-chefen Bella Levy i ett pressmeddelande. 

Expressen TV får genom avtalet tillgång till "unikt CNN-material i form av text och grafik". Dessutom kommer de att erbjuda tittarna rörligt material från USA på daglig basis. CNN:s profiler kommer framöver att regelbundet figurera i Expressens sändningar. Dela sidan: