Dela sidan:

Det polska magasinet wSiecis nya nummer har väckt en våg av avsky runt om i världen. Orsaken är att de slår fast att det pågår en "islamisk våldtäkt av Europa". Underrubriken lyder "Vår rapport: Det medierna och eliten i Bryssel gömmer för de europeiska medborgarna". 

Bilden på omslaget och innuti tidningen föreställer en kvinna som endast är klädd i den europeiska flaggan. Desperat försöker hon skydda sig från fyra händer som försöker slita av henne klädesplagget. Undertonen är att dessa händer tillhör muslimska män. 

I texten behandlas givetvis de omtalade övergreppen under nyårsnatten i Köln, men att tecken på att "saker gått fel" i själva verket funnits långt tidigare. 

Det extrema tilltalet har fått många människor världen över att reagera med avsky i sociala medier. Här är några av reaktionerna: 
Dela sidan: