Anne Mogensen Voss har en lång karriär inom mediebyråbranschen. Hon kommer närmast från en tjänst som chef för research och strategi på Maxu, där hon var i fyra år. Tidigare var Anne Mogensen Voss researchchef hos konkurrenten MEC samt projektledare på ett antal mediebyråer.

Nu går hon in som Carats nya analyschef.

– Under hösten har vi genomfört en gedigen rekryteringsprocess och är mycket glada över att Anne har tackat ja till uppdraget som Head of Insight. Anne kommer arbeta med analytiker och kundteam för att utveckla vårt insiktsarbete och omsätta dessa i nyskapande strategier och lösningar som ökar våra kunders lönsamhet. Anne är otroligt kompetent, nyfiken och ödmjuk så det känns fantastiskt bra att hon vill vara med på vår resa framåt, säger Nike Carlstoft, VD Carat Sverige.

Anne Mogensen Voss säger:
– Det ska bli oerhört spännande att komma till en organisation med så tydlig riktning och glöd.

Hon börjar sin nya tjänst den 14 mars med placering i Stockholm.