Dela sidan:

Den 1 februari berättade Resumé att Hallvarsson & Halvarsson Group genomför en storaffär i byråbranschen när de blir ägare till pr-byrån Jung. Tillsammans blir de 220 pr-konsulter. Nu gör Jung sina första rekryteringar efter beskedet.

Byrån värvar pr-konsulterna Anna von Stockenström från Mediacom och Mathias Murman från Fritidsresor. Anna von Stockenström har arbetat på mediebyrån Mediacom sedan slutet på 2013, senast som ansvarig för byråns digitala erbjudande.

Mathias Murman har en bakgrund på pr-byrån Prime och har även en bakgrund i journalistiken på bland annat TV4, Norrköpings Tidningar och SVT. Sedan augusti 2013 arbetar han med kommunikation på Fritidsresor.

– Genom samgåendet med H&H Group har vi fått möjligheten att snabbare stärka upp med strategisk kompetens i arbetet med våra kunders ägda kanaler och köpta kommunikation. Det ger understöd till vårt övergripande uppdrag: att vara en kreativ spjutspets inom koncernen med fötterna i förtjänade kanaler, säger Jungs vd Jimmy Rodhelind i en kommentar.Dela sidan: