Johanna Westin har varit pr-chef på MTG:s dotterbolag MTGx sedan oktober 2014. Dessförinnan var hon presschef och projektledare på Viasat och kundansvarig på pr-byrån Prat.

Nu förstärker Johanna Westin marknadsavdelningen hos kreditupplysningsföretaget UC.

– Det känns otroligt spännande och roligt att påbörja arbetet som PR-ansvarig för UC AB. Bolaget har en intressant position på marknaden och jag hoppas att min erfarenhet från att strategiskt driva digital kommunikation kommer bidra till ett fortsatt framgångsrikt PR-arbete för UC AB, säger Johanna Westin i en kommentar.

Victoria Preger, marknads- och kommunikationschef, säger:

– Johannas breda erfarenhet från att arbeta med kommunikation i ett stort mediebolag tillsammans med spetskompetensen inom marknads-PR är otroligt meriterande och en enorm tillgång för oss på UC AB, och vi är mycket glada att ha henne på plats.