Nina Egnell kommer närmast från tjänsten som e-handelsansvarig på krisdrabbade Indiska. Hon har även haft motsvarande roller hos bland andra Yves Rocher, Boozt Fashion och Duni.

– Det ska bli otroligt spännande och kul att få vara med och ta Bonnier Tidskrifters e-handel till nästa nivå. Med de starka varumärken som Bonnier Tidskrifter har ser jag en fantastisk potential att stärka e-handeln som försäljningskanal och samtidigt utveckla kanalen som mervärde för befintliga och potentiella prenumeranter, säger Nina Egnell i en kommentar.

Emma Norén, marknadsdirektör på BT, säger:
– Vi är inne i en stark tillväxtfas och med Nina och hennes gedigna erfarenhet av e-handel har vi hittat precis den kompetens vi behöver för att kunna ta nästa steg i vår satsning och fortsätta expandera.

Hon börjar hos Bonnier Tidskrifter den 2 maj.