Agnes Palinski kom till Diplomat som seniorkonsult år 2011, då från en roll som Sven-Otto Littorins pressekreterare. Hon har tidigare även arbetat som kommunikationstrateg på Svenskt Näringsliv.

Nu går Agnes Palinski vidare till att bli Media Relations Manager hos svenska vitamindrycken Vitamin Well, där Zlatan Ibrahimovic är reklamspelare.

– Nya marknader, smartare drycker och ett fördjupat samarbete med Zlatan Ibrahimovic ska under 2016 bidra till Vitamin Wells fortsatta tillväxt. Genom att samordna vår kontakt med media skapas förutsättningar att ytterligare öka vår synlighet och nå våra högt uppsatta mål. Agnes blir ett viktigt tillskott och kommer med sina erfarenheter bidra till att stärka Vitamin Wells kommunikation, säger Catharina Carlsdotter, marknadschef, Vitamin Well, i en kommentar.

Vitamin Well grundades 2006.