Creuna får i uppdrag att ansvara för varumärkesutvecklingen och den digitala närvaron hos Västsvenska Handelskammaren.

– Det här är ett fantastiskt uppdrag som nu påbörjats, med en uppdragsgivare som både är inspirerande och förstår vikten av att samverka över gränserna för att nå resultat, säger Anna Lindqvist, kundansvarig och strateg på Creuna, i en kommentar.

Mårten Westlund, kommunikationschef på Västsvenska Handelskammaren:

– Vi eftersökte en kompetent, kreativ och leveranssäker partner för ett långsiktigt samarbete. För oss är det en förutsättning att den partner vi väljer för strategisk rådgivning också designar och utvecklar vår nya sajt och stegvis hjälper oss bygga upp vår närvaro för att nå vår vision ”Ett västsvenskt näringsliv i världsklass!”, säger han.

Västsvenska Handelskammaren är en privat näringslivsorganisation med över 2 700 medlemsföretag i Västsverige.