Hösten 2015 tog Expressen in profiler som Anna Herdenstam, Karin Bülow Orrje och Hanna Malmodin från TV4.  Nu är det dags att norpa folk från koncernkollegan igen. Denna gång tar Celinda Andersson och Lisah Silfwer plats i Expressenhuset i Marieberg. De rekryteras tillsammans med Tess Ulander, idag på Sveriges Radio, tidigare bland annat Kanal 75 och Aftonbladet.

– Det känns jättekul att välkomna ytterligare tre starka profiler till Expressen TV. Alla tre brinner för nyheter och gillar live, så det passar. Att vara snabba och pigga är vår styrka och vi letar ständigt nya medarbetare som brinner för nyhetspulsen, säger Bella Levy, tv-chef på Expressen, i en kommentar.

Expressen har de senaste åren investerat stort i ny tv-studio och ny teknik.

Det har den senaste tiden varit en del diskussioner om kvällstidningarnas webb-tv-sändningar. Aftonbladet har bland annat trätt ur Kia-index webb-tv-mätning efter att Kia har ändrat reglerna för när klippen börjar mätas.