Dela sidan:

Hannah Sjöström kom till Metro Mode från Spoon våren 2014. Hon har sedan dess byggt upp tidningen som idag består av bland annat tidskrift, bloggar och tv. Nu lämnar hon för att starta egen låda.

Förstärker teamet gör Kia Agerhem, idag marknadschef för Metro, som blir affärsområdeschef för Mode. Elina Malm, som tillträdde på Metro Mode i maj 2015 blir redaktionschef. Dessutom rekryteras två nya – Cassandra Lundgren, senast från Elle Mat & Vin, samt Jenny Sundling, tidigare Springtime Network. De ska arbeta med sociala medier respektive hälsa.

– Det här är en ny set up för Metro Mode och min uppgift är att utveckla varumärket, affären och produkten på de olika plattformar där vi finns. Vi har ett fantastiskt team idag och vi har ett bra utgångsläge att fortsätta accelerera och lyfta våra olika segment, säger Kia Agerhem, affärsområdesansvarig Metro Mode, i en kommentar.

Metro Mode kommer ut i papper fyra gånger per år. Bland profilerna finns Petra Tungården, Martin Hansson och Andrea Bodin.Dela sidan: