B-Reel har flera produktioner på gång inom både långfilm och tv. Genom rekryteringen av Susanne Tiger, som senast varit controller på Filminstitutet, hoppas bolaget kunna bli ännu större inom tv.

– Att Susanne kommer till oss är stort. Med Susanne som ny produktionschef får vi kunnande och tyngd att ta oss an längre och mer krävande serier och samtidigt behålla vår position inom långfilm, skriver Fredrik Heinig, vd/medgrundare på B-Reel Films i ett pressmeddelande.

Vid nyår sändes serien "Gentlemen & Gangsters" i SVT och kriminaldramaserien "Innan vi dör" har premiär på SVT och ZDF under våren 2017.

– Jag ser mycket fram emot att börja på B-Reel som senaste åren visat en spännande bredd och spets på sina projekt. Åren på Filminstitutet har varit lärorika och givande. Det ska bli roligt att få arbeta både strategiskt och närmre filmproduktion igen på ett av de intressantaste produktionsbolagen i Norden, säger Susanne Tiger.