Podden Till Slut Kommer Någon Att Skratta (TSKNAS) leds av bland andra Soran Ismail och är en av Sveriges största humorpoddar. Framöver kommer de att göra ett antal specialprogram med teman från populära program på Comedy Central, kanalen som ligger bakom The Daily Show och South Park.

– Vi strävar alltid efter att utveckla vårt erbjudande och hitta nya, underhållande plattformar. Att jobba tillsammans med starka humorprofiler ligger i Comedy Centrals DNA och vi är jätteglada över samarbetet med TSKNAS, skriver David Lincoln Blom, Produkt- och marknadsdirektör för Comedy Central i Norden i ett pressmeddelande.

Över 125 000 personer lyssnar varje vecka på podden som har vunnit Svenska Podradiopriset flera gånger i kategorin Bästa Humor och har även prisats på Stand Up-galan. Förutom huvudpersonerna Soran Ismail, Aron Flam och Petter Bristav gästas de av populära profiler och andra komiker.

– Som komiker har det alltid varit en dröm för oss att samarbeta med Comedy Central. Det är den enda kanal som tar humor på allvar, så nu kan vi kryssa av det från våra bucketlists. Det kommer att bli svårt att toppa det här, säger Aron Flam, grundare och komiker i TSKNAS.