Martyna Studniarska har en bakgrund som projektledare på Handelskammaren i San Fransisco och som projekt- och produktionsledare på den svensk-amerikanska reklambyrån Sköna i samma stad. Närmast har hon arbetat som planner och varumärkesstrateg på Designkontoret Silver.

– Det känns jätteroligt. Jag ser fram emot en brant inlärningskurva inom pr och kommunikation och har redan kastat mig in i ett antal spännande projekt. Ripplers kundkrets är väldigt bred och spänner sig över allt ifrån corporate-uppdrag till samhällskommunikation, vilket gör att jobbet blir varierat, utmanande och extra roligt, säger Martyna Studniarska i en kommentar.

Rippler grundades 2006 och är baserade i Stockholm. Företagets 12 medarbetare arbetar inom corporate communication, marknadskommunikation och krishantering. Byrån har kunder som OKQ8, SAS, Falu Rödfärg och Scan.