Sedan premiären 2012 har över 50 000 svenskar besökt Affordable Art Fair. Inför höstens version är det Perfect Day Media som kommer att sköta mässans PR.

– Vi är superglada över att få möjligheten att jobba med Perfect Day. Det är otroligt viktigt för oss att både bygga varumärke och locka publik, säger Emma Weinerhall, chef för konstmässan i ett pressmeddelande.

Affordable Arts mässor anordnas i 13 städer runt om i världen. Konstverk från både etablerade konstnärer och studenter visas sida vid sida i gallerier i Sveige och världen. Mässorna är öppna för allmänheten och Affordable Art Fair jobbar medvetet med att göra konst mer tillgänglig. Till hösten flyttar mässan till Nacka Strandmässan.

Det är otroligt kul att få jobba med en aktör som kommersialiserar något som länge ansetts vara otillgängligt och svårt. Affordable Art Fair tänker mycket som vi gör, säger Daniel Redgert, Pr-chef på Perfect Day Media.