I en fejkad reklamfilm berättar "autentiska" väljare varför de röstar på den kontroversielle presidentkandidaten Donald Trump. Men gänget i Saturday Night Live missar förstås inte chansen att rikta udden mot republikanens hårt kritiserade inställning till immigranter och den rasistiska organisationen Ku Klux Klan. De till synes vanliga väljarna visar sig nämligen snart vara både nazister och KKK-anhängare. 

Att kalla Donald Trump för nazist är SNL inte ensamma om. I helgen gick också komikern Louis C.K. ut i ett öppet brev och liknade honom vid Adolf Hitler

Samtidigt anklagas tv-programmet för hyckleri eftersom de så sent som i november bjöd in Donald Trump som gäst, skriver Adweek

Tv-bolaget NBC har gjort den fejkade reklamfilme otillgänglig utanför USA, men här är en kopierad version: