Klara Svensson kommer närmast från SVT där hon under fem år arbetade som bland annat exekutiv producent och projektledare för Grammis och för Gina Dirawis julvärdskap. Hos Perfect Day bli hon senior kreatör och utvecklingsansvarig.

Gustav Garhammar får rollen som "head of content". Han har tidigare drivit produktionsbolaget It's Showtime och ansluter närmast från Chimney där han jobbat som executive director/digital director. 

– Perfect Day Media växer och vi fortsätter att stärka upp på den kreativa sidan. Gustav bevisade tidigt att han är en av de starkaste när det kommer till kopplingen mellan linjärt och digtalt. Klaras kunskap i att producera kvalitetsinnehåll och hennes erfarenhet från att driva stora projekt är ovärderlig för oss, säger Hannah Widell, vd på Perfect Day Media, i en kommentar.