Zlatan Ibrahimovic är sedan tidigare ambassadör för Vitamin Well och har figurerat i kampanjer för dryckesvarumärket. Nu tar de nästa steg genom att släppa en smygtagen film där fotbollsspelaren överaskar Philip som söker jobb som säljare på bolaget. 

I filmen ser vi en nervös ung man som plötsligt möter en avslappnad Ibrahimovic iklädd shorts och t-shirt. Under intervju får han svara på frågor i stil med "Vilken är din favoritsmak?" och "Varför tillhör du mitt lag?". 

Filmen är den första delen i en serie kallad "Zlatan at work". Dessvärre för Philip så blev det ingen anställning.
– Nej, han fick inte jobbet, men han jobbar i dag hos en av våra kunder. Fortsättning följer, säger talespersonen Agnes Palinski till Dagens Media.

Hon bekräftar dock att smygfilmningen är äkta. Bakom produktionen står Jarowskij och byrån Matter.