Prime presenterar nu fyra rekryteringar som ska ge byrån nya kreativa muskler. Mest namnkunnig är förmodligen Petter Lublin, närmast senior kreatör på Lowe Brindfors och med bakgrund från Mother i London. Hos Prime får han titeln creative director.
– Att få driva kreativ problemlösning tillsammans med startup-personer, hållbarhetsexperter, managementkonsulter och dataanalytiker känns extremt intressant. Framtiden för varumärken ligger i att skapa starka kommunikativa koncept i gränslandet mellan reklam, produktutveckling och pr, och det hoppas jag få göra på Prime, säger han i en kommentar.

Nya på Prime är också: 
Kaya Hatcher - Ny Head of Production. Har tidigare jobbat som senior producent på bland annat North Kingdom och tjänstedesignbyrån Fjord. 
Robin Wiman – Har tidigare jobbat på bland annat reklambyrån Acne Advertising och Google Creative Lab. 
Petter Hanberger – Har tidigare jobbat på bland annat reklambyrån Åkestam Holst, med kreationslegendaren Alex Bogusky i USA och i breda roller inom affärsutveckling, produktutveckling och kommunikation på start-ups samt fått flera utmärkelser inom reklam-, hållbarhet-, entreprenörskapsvärlden.

Primes byråchef Therese Bohlin är nöjd med sina förstärkningar: 
– Vi lever i en snabbrörlig och globaliserad värld som ställer allt högre krav på våra kunder att kunna lösa komplexa kommersiella och sociala problem. Primes styrka har alltid varit kollektiv problemlösning med människor med olika erfarenhet, perspektiv och styrkor. Vi har en uttalad strategi att samla ess och jokrar från olika världar, vilket vår senaste rekryteringsvåg är ett tydligt exempel på.