Resumé berättade nyligen att Peter Kamstedt lämnade DDB Stockholm efter fyra år som kundansvarig projektledare. Nu är det klart att han tar över som vd på DM/RM-byrån MRM/McCann. Han tar över jobbet efter Staffan Smedfors som nu mera är marknadsansvarig på Öland.

– Jag har längtat efter en utmaning som denna och ser fram emot att få ta rollen som ledare för MRM//McCann, säger Peter Kamstedt i en kommentar. Byrån tillhör ett starkt nätverk och har alla förutsättningar att utvecklas och bli en naturlig del av McCann, både här i Stockholm och i Norden.

Det är Marie Schnell Carlén, numera koncernchef för McCann i Sverige, som lockat över honom. 
– Det ska bli oerhört kul att få jobba tillsammans med Peter. Han delar värderingarna som bygger vår kultur och har gedigen kunskap och förståelse när det gäller att utveckla och optimera potentialen på digitala plattformar, även från ett kreativt perspektiv, säger hon. 

Peter Kamstedt har arbetat med kunder som kunder som Willys, Skoda, Försvarsmakten och Ericsson. Tidigare har han även arbetat på Great Works.