Den 20 april delas de eftertraktade guldäggen ut på Sveriges största kommunikationsgala.  Juryarbetet är klart och förberedelserna av själva galan är i full gång.

Det här året meddelar KOMM att brand experience-byrån Nine Yards ska sköta produktionen.

– Det är både roligt och spännande att samarbeta med en byrå som inte tidigare producerat galan. Vi har kommit en bra bit in i planeringen och allt talar för en gala i Guldäggsklass, skriver Maja Siösteen, projektledare på Guldägget i ett presseddelande.

Nine Yards ser också fram emot galan.

– Guldägget är ett prestigefyllt pris att vinna oavsett kategori. Vår uppgift är att på ett seriöst och underhållande sätt ge alla vinnare och övriga gäster en kväll att minnas. Det är med en blandning av både stolthet och ödmjukhet vi går in i detta fantastiskt roliga projekt, skriver Lotta Annvik-Karlsson projektledare på Nine Yards.