Dela sidan:

Innan jul marknadsförde SAS med hjälp av byrån Åkestam Holst den nya Hong Kong-linjen genom att låta resenärer fånga flygbiljetter med chopsticks. Nu är det dags för nästa stunt. SAS startar nämligen direktlinje från Arlanda, Stockholm till Los Angeles, LAX.

I dagarna kunde förbipasserande på Arlandas terminal 5 vinna en tur- och returresa för två till Los Angeles – genom att vara Hollywoodskådisar. Eventet Act Yourself To Hollywood bjöd in människor till audition till ett hemlig castigrum, där de fick plocka fram sina skådespelartalanger. Utmaningen? Att på 60 sekunder pressa fram en tår.

– Genom stuntet Act Yourself To Hollywood ville vi engagera våra beresta resenärer och se hur långt de var villiga att gå för att vinna en biljett till Los Angeles, säger Emma Segring, Marketing Manager SAS Sweden & Finland, i en kommentar.

Bakom pr-idén står SAS reklambyrån Åkestam Holst.

Arbetsgrupp:
Emma Segring – Marketing Manager SAS Sverige & Finland
Jeremy Phang – Art Director
Henrik Adenskog - Producer
Felicia Jensen – Copywriter
Anna Daniel – Projektledare
Kajsa Jakobsen – Produktionsledare
Nisse Axman – Motion director
Eric Karlsson – Motion Designer
Kitty Schumacher – Ateljé AssistentDela sidan: