Benke Carlsson har arbetat med kommunikation i över 15 år. Han kommer närmast från PR-byråån Publik som han grundat och där han varit vice vd. Tidigare har han jobbat som marknadschef, rådgivare, chefscoach och utbildare med inriktning på varumärke och strategisk kommunikation, samt webb och sociala medier.

– Jag är väldigt glad över värvningen. Med Benke breddar vi vårt erbjudande och blir tyngre inom rådgivning, skriver Anders Rask, vd OTW, i ett pressmeddelande.

Benke Carlsson är författare till tre böcker och har varit lärare i strategisk kommunikation vid RMI Berghs, webbjournalistik på Poppius Journalistskola och kursledare hos Sveriges Informationsförening. På OTW ska han även utveckla erbjudandet inom kommunikationsutbildning. Det är en ny satsning från byrån.

– Jag har länge sett OTW som branschens mest intressanta företag. De har ett erbjudande som ligger helt rätt i tiden, kunniga medarbetare och en imponerande kundportfölj. Så det känns superkul att med dem bidra till att skapa landets bästa kommunikations- och marknadsavdelningar, skriver Benke Carlsson.

Benke Carlsson börjar 1 april.