Susanne Delastacia har en lång mediekarriär i ryggen – bland annat på SVT, TV4 och SR. Hon är även debattör och krönikör. Bland annat har hon skrivit för Aftonbladet och Metro och även bloggat på flera olika plattformar.
– Susanne är ett jätteroligt nytillskott i vårt bloggnätverk. Hennes mix av humor, vardagsliv, glamour och starka åsikter passar perfekt in på amelia.se, kommenterar Niklas Sessler, redaktionschef på Bonnier Tidskrifter Digitala Medier.

Själv säger hon:
– Jag har lästtidningen under många år redan från allra första numret, vilket gör att jag känner igen mig i läsarnas vilja i att hinna så mycket som möjligt mellan familjeliv och jobb, samtidigt som jag vill ha koll på nya trender och samtalsämnen. Jag kommer att blanda humor, relationer och föräldraskap med eldiga debattinlägg och vardagens måsten. Precis som livet faktiskt kan vara.