Snart drar Allsvenskan igång och intresset är i vanlig ordning stort. Då presenterar Expressen nyheten att de från och med denna säsong blir enda nyhetssajt (vid sidan av TV4-ägda Fotbollskanalen) med exklusiv tillgång till samtliga klipp från ligan. Tidigare har konkurrenten Sportbladet också haft tillgång till materialet, men så blir det alltså inte nu. 

– Fotbollsallsvenskan är den tyngsta och mest spännande av de svenska sporträttigheterna. Vi är förstås väldigt glada över att kunna publicera ett så omfattande tv-innehåll kring allsvenskan, säger Klas Granström, redaktionschef digitala medier på Expressen, i en kommentar.

Som Resumé tidigare har berättat fördjupas samarbetet mellan de båda Bonnierbolagen. Expressen och C More samsänder också tv-magasinet Fotbollsmåndag, som sänds varje måndag 21.30, med fotbollsprofilerna Jonas Dahlquist, Olof Lundh och Jens Fjellström.