Dela sidan:

Det nya moderbolaget sitter på toppen av verksamheterna inom Reklam-tv (TV4) och Betal-tv (CMore). Mathias Berg axlar rollen som operativ chef för TV4 och Manfred Aronsson fortsätter som vd för C More. TV4-Gruppens vd Casten Almqvist blir vd för moderbolaget utöver sin nuvarande roll. 
– Det här är en kraftsamling som sätter innehåll, teknik och användarupplevelse i centrum för allt vi gör. Att fortsätta öka utvecklingstakten, vara flexibla och samtidigt dra nytta av våra gemensamma styrkor kommer vara avgörande framöver. Vi lyfter också ytterligare fram betydelsen av betal-tv-affären, som via C Mores SVOD-tjänst ska växa rejält under de närmaste åren, säger Casten Almqvist i ett pressmeddelande.

Totalt flyttar cirka 300 personer från TV4 och C More till det nya moderbolaget. Fackliga förhandlingar inleddes för cirka en vecka sedan. 

Casten Almqvist bildar en ny central affärsområdesledning. Förutom Mathias Berg och Manfred Aronsson sitter där också innehållsdirektör Åsa Sjöberg, nya teknikdirektören Henri Caddeo, ekonomidirektör Eva-Lotta Malmfält, kommunikations- och hr-direktör Åsa Jamal, nya strategichefen Philip Lindqvist, chefsjurist Ulrika Jensen och MTV:s vd Jarkko Nordlund.Dela sidan: