Resumé tar in reportern Mårten Färlin när Andreas Rågsjö Thorell går på föräldraledighet.
 
Vad gjorde du innan du började på Resumé?
– Jag arbetade som reporter på contentbyrån OTW, där jag framförallt skrev för facktidningen Skolvärlden, men även Besöksliv, Barn & Cancer och flera andra titlar, säger han och fortsätter:

– Resumé är en anrik tidning som har ett spännande och brett bevakningsområde som tilltalar mig. När möjligheten dök upp kändes det helt rätt.

Vad har du för medievanor?
– Jag prenumererar på Filter och läser DN och ETC, men Omni slukar mer och mer av min tid när jag är på språng. Lyssnar gärna på Medierna, P3 dokumentär och ett antal poddar. Har nu senast plöjt nya Netflix-serien "Love" som var riktigt bra.

Vad gör du när du inte jobbar?
– Jag tycker om att ta en lugn stund ensam på ett stillsamt hak, med en öl och en papperstidning. Försöker även hitta luckor till böcker och mitt forna stora, men nu mer och mer bortglömda, musikintresse. Varvar gärna ner med simning och bastu eller fotboll med kompisar på någon av stans konstgräsplaner.