Dela sidan:

Tillväxten ska dessutom enligt Deezer vara den snabbaste på marknaden, skriver Breakit. 

Bolaget grundades 2007 i Paris och är nu en av världens största musiktjänster, tillsammans med Apple Music och Spotify. Mars 2014 började Deezer satsa stort på Sverige, bland annat med hjälp av mobiloperatören 3 som i en kampanj erbjöd unika spellistor från ett antal svenska artister i tjänsten.

LÄS MER: 3 presenterar nya artister i reklamkampanj 

Deezer har nu 6 miljoner betalande användare i världen, men i dagens pressrelease uppger man inte hur stort antalet är i Sverige, vilket enligt Breakits artikelförfattare kan indikera att den siffran inte är lika imponerade som tillväxten.

Deezer satsar nu på expansion – och investerarna Access Industries och Orange har nyligen investerat 935 miljoner kronor i musiktjänsten.Dela sidan: