De senaste åren har varit en minst sagt skakig resa för Eniro. Sedan toppen i början av 2014 har aktien tappat mer än 97 procent av sitt värde och bolaget har gått igenom en förlikningsprocess med den sparkade vd:n Johan Lindgren

Inför årets stämma är det hela fem styrelsemedlemmar som avböjer omval. Dessa är ordföranden Lars-Johan Jarnheimer och ledamöterna Leif Aa. Fredstedt, Stina Honkamaa Bergfors, Cecilia Lager och Anna Settman.

Valberedningen föreslår nyval av Björn Björnsson, Ola Salmén, Joachim Berner och Örjan Frid. Ny styrelseordförande föreslås bli Björn Björnsson.
– När bolaget har gått igenom det som Eniro gått igenom blir styrelsen per automatik väldigt operativ och då tror jag att det är bra att det kommer in en ny styrelse så att det blir en normal relation mellan bolaget och styrelsen, säger Lars-Johan Jarnheimer till DI.