Varusmärkesbyrån Open har fått två nyförvärv till företaget. Open har kunder så som Skanska, Ikea och Adidas och nu har Jeanette Andersson och Magdalena William anställts som senior projektledare på företaget. Jeanette Andersson har närmast jobbat på MullenLowe och har tidigare också jobbat för bland andra King. Magdalena William har tidigare jobbat på McCann och ska nu stärka de globala kontakterna på Open.

– Vi är otroligt tacksamma över förtroendet vi har fått av våra kunder och vi är glada över att vi nu kan stöda dem ännu bättre med de här begåvade kvinnorna, säger Gunilla Lundström, VD och delägare på Open, i ett uttalande.

Open har inte bara ett nätverk i Stockholm utan också runtom i världen i bland annat New York, London och Hong Kong. Men byrån försöker ändå hålla det litet och intimt för deras kunder.

– Våra kunder vill inte direkt ha ett stort team, utan hellre etablerade proffs som förstår sig på deras verksamhet och kan leverera i tid och inom budgeten, säger Gunilla Lundström.