– Det ska bli mycket spännande att arbeta med Reformklubben och jag hoppas att jag med min bakgrund och kompetens ytterligare kan stärka upp affärsområdets organisationskunder, säger Neval Bilici i ett uttalande.

Reformklubben är rådgivare inom strategisk kommunikation och politiskt reformarbete, särskilt gällande frågor som bostäder, energi och infrastruktur. Kommunikationsbyrån grundades år 2011, och nu ska Neval Bilici bidra med sin kompetens till företaget. Närmast har hon jobbat på Arbetsmarknadsdepartementet, och tidigare som biträdande jurist på advokatbyrå.

– Vi är väldigt glada för att Neval valt att komma till oss. Med hennes erfarenhet av arbetsmarknads- och integrationsfrågor kan vi erbjuda våra kunder ytterligare kompetens och erfarenhet. Hon är också den första juristen vi rekryterar, vilket känns spännande. I en bransch som ständigt förändras är det en styrka att bredda byråkompetensen, säger Reformklubbens vd Fredrik Runsiö.