Dela sidan:

Daniel Breitholtz är en svensk manager och programledare i tv och radio. Tv-karriären inleddes med att sitta i juryn för programmet Fame Factory. Han var även av de första domarna för Idol i TV4 när programmet hade premiär 2004. Breitholtz har också en bakgrund som radioprogramledare för bland annat Äntligen helg på Mix Megapol.

Nu värvas han av Spotify till tjänsten som Senior Music Programmer där han tillsammans med övriga i det redaktionella teamet kommer ansvara för att forma svensk musikprogrammering. Det innefattar bland annat spellistor, nya releaser, genre-sidor och podcasts.

– Att få jobba med att forma unika musikupplevelser för människor känns så spännande! Dessutom är Sverige ett föregångsland vad gäller musikkonsumtion, säger Daniel Breitholtz i en kommentar.

Daniel Breitholtz tillträder sin nya tjänst i morgon.Dela sidan: