Dela sidan:

Malin Crona har en bakgrund på flera av Sveriges redaktioner. Hon har bland annat arbetat med digital utveckling på Sveriges Radio, som nyhetschef på Dagens Nyheter och nu senast som chefredaktör på nyhetstidningen 8 sidor.

Nu blir hon strateg och projektledare på byrån Rebel & Bird, med kunder som Spotify, King och iZettle.

– Jag brinner för att skapa engagemang hos användarna. Rebel & Bird erbjuder långsiktiga helhetslösningar åt kunderna och jag ser verkligen fram emot att få vara med och bidra i det arbetet. Det ska bli fantastiskt kul att få jobba med det här engagerade gänget, säger Malin Crona i ett pressmeddelande.

Antalet anställda hos Rebel & Bird har vuxit med det tredubbla under det senaste året. Fredrik Wass, Jasmin Yaya och Jeja Svensson är några av de som anslutit.

Malin Crona tillträder den 17 maj.Dela sidan: