Dela sidan:

Prisbelönade Enis Püpülek ligger bland annat bakom "Telia-familjen" och designen till drycken Vitamin Well. Felicia Lodin å sin sida har bland annat Ikeas sista kurragömma och Smiles for Smiles i ryggsäcken.

– Jag har jobbat 15 år med konsumentreklam och tycker det ska bli otroligt spännande att mixa de erfarenheterna med det som Hilanders står för, tillsammans ska vi fortsätta flytta B2B-kommunikation framåt, säger Enis Püpülek i en kommentar.

Christina Kazeem, vd på Hilanders är övertygad om att Enis Püpülek och Felicia Lodin kommer att hjälpa till att ta byrån till nästa nivå.

– Med stabil tillväxt på byråns Stockholmskontor och snurr i Shanghai befinner sig Hilanders i stark framåtrörelse, och då är nya duktiga medarbetare helt grundläggande, säger Christina Kazeem.Dela sidan: