Dela sidan:

Byrån som har tagit sig an Zlatan är Borg&Lundell. Det här berättar Joel Borg till Resumé.

– Det stämmer att vi arbetar med Varner Ibrahimovic. Mer än så säger vi inte nu. Vi är såklart oerhört peppade och det är en stor ära, säger Joel Borg till Resumé.

Än så länge kan byrån alltså inte berätta så mycket om samarbetet. Det vi vet är att Zlatan har tillsammans med Dressmanns ägare norska Varnergruppen startat bolaget Varner Ibrahimovic som ska lansera ett sportklädesmärke.

Det här har varit känt sedan tidigare, men när lanseringen kommer äga rum är däremot fortfarande oklart. Men i en intervju i Di Weekend säger Zlatan: "Det kommer när det kommer. Men ingen kommer att missa det, tro mig, det kommer att slå ned som ännu en bomb".

LÄS MER: Zlatan sätter tvivlarna på plats i nya reklamfilmen
LÄS MER: Zlatans nya reklamgig: Överraskar jobbsökandeDela sidan: