Dela sidan:

Nästa vecka har SVT:s nya serie "Studentens lyckliga dagar" premiär. I serien, som är producerad av Nanushka Television, får vi följa med studenternas liv i Uppsala. Men minst verkar det handla om just studierna, utan mer om allt runt omkring: fester, baler, sittningar och nationer.

Nanushka Television, som tidigare har producerat tv-serier för SVT, är glada över uppdraget.

– Det är fantastiskt roligt att SVT fortsätter ha förtroende för oss och att vi nu tagit fram en ny playserie för glappet-målgruppen, 15-18-åringar, som för första gången ska skildra hur studentlivet i Sverige faktiskt ser ut i dag, säger Nathanel Goldman, exekutiv producent på Nanushka Television, i ett uttalande.

Serien sänds i 6 avsnitt och varje avsnitt är 14 minuter. Premiär för "Studentens lyckliga dagar" är den 21 april på SVT Play, men trailern kan du se redan nu:Dela sidan: