Dela sidan:

Ebba Lindqvist PR företräder så väl kända arstister som olika arrangörer. Bland kunderna finns exempelvis Roskilde Festival, Stockholm Jazz Festival, Silvana Imam och Ebbot Lundberg. Nu har byrån även inlett ett samarbete med Liseberg. 
– I år har vi inlett ett samarbete med Ebba Lindqvist PR med speciellt fokus på våra scener. Det ska bli spännande att arbeta med dem – de vet hur man kommunicerar musik, har bred erfarenhet av artister, konserter och festivaler – och givetvis stor kärlek till musiken, säger Per Alexanderson, underhållningschef på Liseberg, i ett pressmeddelande.

Den 26 maj inleder Miriam Bryant konsertsommaren på Stora scenen. 
– Det är en ära att få jobba med Nordens största nöjespark. Vi ser fram emot få lyfta fram vilken fantastisk musikscen Liseberg är – med blandningen av genres, aktuella stjärnor och stora legender till smala indieakter, svenskt och internationellt. Sedan älskar jag folkparksidéen, en plats och musikscen tillgänglig för alla, säger Ebba Lindqvist, vd för byrån.Dela sidan: