Dela sidan:

Attila Kiraly arbetade i många år på Ogilvy/INGO i Stockholm innan han flyttade över till Helsingfors och jobbet som senior art director på Hasan & Partners. Efter knappt två år på byrån har han gått vidare i karriären – och denna till toppjobbet som kreativ chef på McCanns Helsingforskontor. 

Han kommenterar själv sin övergång så här: 
–Efter att ha pratat med McCann och de berättat om sina ambitioner, satsningar och målsättningar, helt enkelt vad de vill göra framöver, så blev jag jäkligt nyfiken och på den vägen är det. Utmaningen är stor; att göra mer kreativa jobb, delvis en ny kultur, att dela med mig av min passion för kreativa idéer, erfarenhet och vision för att tillsammans bygga någonting som gör skillnad för våra kunder och deras affärer. Men det är också det som är poängen; att vi har allt att vinna snarare än ingenting att förlora. Och så får vi inte glömma bort en del rock'n'roll-attityd – reklambranschen måste bli mer rock'n'roll och mer perkele!Dela sidan: