Dela sidan:

ICA är nationell partner till Eurovision Song Contest som arrangeras i Stocholm till helgen. Redan nu har de släppt en reklafilm där ICA-Stig och det övriga gänget i butiken bjuder på en referenskavalkad från tidigare år. 

– Det råder schlageryra i Stigs butik. Och för den observante tittaren gör gänget i ICA-butiken därför en rad, både historiska och mer moderna, blinkningar till musiktävlingen. I den 30 sekunder långa filmen förekommer totalt 15 Eurovision-referenser som tittaren uppmanas att pricka. Repliker, kläder och vad som händer i filmen refererar till Eurovision. De flesta är nog ganska så uppenbara medan några är mer för de verkligt inbitna, säger Mats Liedholm, marknadsdirektör ICA Sverige, i en kommentar. 

ICA:s reklamfilmer skapas av byrån King. Se Eurovision-hyllningen här: Dela sidan: