Dela sidan:

Nyligen lanserade Max Green-familjen, som innebar en fembubbling av det vegetariska utbudet. Nu ska man gå ännu längre och öppna en vegetarisk restaurang på den redan helt vegetariska musikfestivalen Way Out West i Göteborg för att marknadsföra sina vegoburgare.
– Nu tar vi nästa steg för att ännu fler ska upptäcka hur goda vegoburgare kan vara, säger Max Sverigechef Christoffer Bergfors i en kommentar och fortsätter:

– Max är ett familjeföretag med målet att finnas kvar i många generationer. En av vår tids största klimatutmaningar är mat, och inte minst rött kött. Därför har satt upp målet att 1 av 3 beställningar ska vara något annat än rött kött år 2020.

Patrick Fredriksson, festivalansvarig på Luger:

– Max visar vägen med sitt hållbarhetsarbete. Deras tydliga värderingar och engagemang stämmer i mångt och mycket överens med våra. På festivaler finns det ofta en utmaning i att kunna erbjuda besökarna goda, vegetariska rätter snabbt. Där kommer Max in som ett perfekt komplement. Vi är väldigt glada och stolta över att de har tackat ja till inbjudan.Dela sidan: