Dela sidan:

Kommunikations- och brand experience-byrån PS Communication grundades 1997. Sedan dess har man växt till 100 anställda i flera orter som Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn, Oslo och Helsingfors – och år efter år visat svarta siffror. 2015 är inget undantag utan omsättningen landade på rekordstora 245 miljoner kronor och byråintäkten på 100 miljoner kronor, med en vinstmarginal som ökar. 
– Det är alltid en utmaning att växa med lönsamhet, men vi har lyckats och det är vi stolta över, säger Patrick Walldén, vd för PS Group i en kommentar.

Han menar att även framtiden ser positiv ut.   
– Vi levererar gång på gång på befintliga kunder och har ett bra flow i nyförsäljningen samtidigt som vi både breddar och spetsar personalstyrkan kontinuerligt. Bland annat har vi nyligen anställt Marie Lasota som ny vd i företaget och det kommer blir ytterligare ett lyft för verksamheten, säger Patrick Walldén.Dela sidan: