Dela sidan:

Tobias Regnell, nuvarande vd på Offside Press, går över till rollen som förlagschef. Han ersätts av Anna Falck, vd på Bok & Bibliotek som bland annat driver Bokmässan och MEG.
– Anna Falck har den perfekta bakgrunden för det här jobbet. Hon kan branschen, och har ett enormt nätverk från både Bokmässan och styrelseuppdrag. Men framför allt har hon visat prov på en stor och uthållig entreprenörskraft, där hon som bokmässechef också alltid satt människorna och deras berättelser i centrum. Alltihop är ideal som vi delar, kommenterar Tobias Regnell. 

Anna Falck tillträder det nya jobbet i augusti. Även fortsättningsvis kommer hon att arbeta på 50 procent som senior rådgivare för Bok & Bibliotek. 
– Det här är ett fantastiskt spännande jobb i en verksamhet som ligger mig nära hjärtat. Offside Press är inte vilket förlag som helst, här finns en entreprenörsanda och en yrkesskicklighet som gjort skillnad i branschen, säger hon i en kommentar.Dela sidan: