Dela sidan:

Nyligen avslöjade Aftonbladet att Marcus Birro krävde 37 000 för att skriva i Sverigedemokraterenas tidning Samtiden. Men det blev aldrig av, och nu berättar Nyheter24 att man knytit till sig den omdebatterade krönikören inför sommarens Europamästerskap i fotboll. 
– Jag har längtat efter att få göra tv om fotboll igen och det här känns som en fantastisk chans. Ingen annanstans kommer rapporteringen från och om EM vara mer passionerad, mera subjektiv och mera underhållande. Dessutom gör det ju ingenting att Sverige och Italien är i samma grupp, säger Marcus Birro i en kommentar.

Marcus Birro ska kommentera mästerskapet i en blogg och vara programledare i ett EM-magasin med titeln "Curva Birro - Tous Les Jours", som ska sändas i tiominutersavsnitt dagligen på Nyheter24:s webb och "eventuellt" andra sajter i Nyheter24-gruppen. Totalt rör det sig om 30 avsnitt. 
– En större fotbollsnörd får man leta efter och ett vinklat, färgat och partiskt magasin under Marcus Birro är något jag verkligen ser fram mot att kolla på, säger Douglas Roos, grundare av Nyheter24. Dela sidan: