Dela sidan:

I våras lanserade MTG TV3 Sport HD och eSports HD med syfte att ge plats år mediehusets gedigna utbud av sport. Nu kommer ytterligare en lansering som ska bjuda på det allra bästa från de olika rättigheterna. Det blir en blandning av Premier Leauge, Champions League, La Liga, Serie A och FA-Cupen – men endast de vassaste matcherna. 

– Med 13 000 livetimmar sport under 2016 har vi det största sportutbudet i bolagets historia, det ska vi paketera på ett sätt som ger våra tittare bästa möjliga helhetsupplevelse. Arbetet har resulterat i fyra nya kanaler med olika profiler där vi med Viasat Sport Premium sätter ribban extra högt och levererar en sportupplevelse som saknar motsvarighet i Europa, kommenterar vd Anders Jensen.

Viasat Sport Premium kommer att ingå för Viasats parabol- och fiber-TV-kunder med Viasat Guld eller Viasat Silver Sport. Innehållet finns också på Viaplay. Dela sidan: