Dela sidan:

Här ovan kan du se en bild på hur Expressens nybyggda studio för sändningarna kring Fotbolls-EM kommer att se ut. De programleds av bland andra Tess Ulander och har förre landslagskaptenen Johan Mjällby som expert i studion.
– Detta är vår största sportsatsning hittills. Sporten är en central del av den moderna, digitala nyhets-tv som vi ska göra och det känns jättekul att kunna erbjuda alla fotbollsälskare så extremt mycket innehåll under EM, säger Bella Levy, chef för Expressen TV, i en kommentar.

Tidningen gör en rekordsatsning på att bevaka sommarens mästerskap med flera tem på plats. 
– Matchen mellan Sverige och Slovenien var startskottet för vår EM-satsning och vi kan utlova den mest ambitiösa bevakningen av ett EM hittills. Vi kommer att rapportera och kommentera allt av värde för den fotbollsintresserade. Och förstås allt om festen runtomkring, säger Pär Andersson, chef för SportExpressen.Dela sidan: