Dela sidan:

Sociala mediebyrån, som sedan februari i år leds av Joakim Antelius, har kontor i Stockholm, Köpenhamn och Oslo. I sin pitch har byrån förmått visa förståelse för skillnaderna mellan marknaderna i de skandinaviska länderna, vilket ska ha värderats högt av Eniro.
– Patchwork levererade en pitch där de visade att de både förstår vår marknadsposition och de utmaningar vi står inför. Inte minst har de en set-up som gör dem till en perfekt match när det som här gäller en sammanhållen kampanj för den skandinaviska marknaden, säger Jan Vraagaard, marknadschef på Eniro i en kommentar.

Joakim Antelius:
– Vi gläder oss mycket inför samarbetet med Eniro. De har ett antal välkända lokala varumärken, och det blir vår uppgift att göra dem ännu starkare och skapa en solid grund för den framtida kommunikationen.Dela sidan: