Dela sidan:

År 2012 sade Jörn Arnell upp sig från jobbet som vd på YouMe Agency. Istället tog han värvning på B-Reel, och har under de senaste åren arbetat med bland annat Spotify som kund. Tidigare har han även jobbat på TBWA och Storåkers. 
– Jörn har en unik profil i branschen och är precis den typ av person som vi vill ha med på tåget, i Volts fortsatta resa framåt. Det är en spännande tid för byrån på många plan, säger Sandra Kaludjercic Bergman, byråchef på Volt, som nu värvar över honom.

Volt har den senaste tiden tagit in Försvarsmakten och Holmen Papper som nya kunder. Jörn Arnell gläds om att stärka upp gänget på Södermannagatan. 
– Jag föll för kombinationen av Volts kultur och värderingar och för de vassa jobb som kommit ut från byrån på sista tiden. Man märker att de har jobbat stenhårt med att bygga en bra byrå där folk trivs och att det börjar betala sig nu, säger han i en kommentar.Dela sidan: