Dela sidan:

Magisk inramning av hälsokällan i Bergslagen har varit anslaget i större delen av Lokas reklamkampanjer de senaste åren. TBWA har varit deras huvudbyrå från 2011 och sedan ett år tillbaka har man även samarbetat med Holy och Håkanson United, som bland annat jobbade med projektet "Loka Heroes" med Ison & Fille och Svenska Basketförbundet. Juno är Lokas pr-byrå. 

Men nu har man alltså gått ut med byråpitch, enligt Dagens Media. När Resumé når Lokas marknadschef Anna Lidström har hon beslutat att lägga locket på tills upphandligen är klar. Hon vill inte svara på frågor om huruvida de varit missnöjda med TBWA, om byrån har en chans att återvinna förtroendet eller hur stor omfattning det nya uppdraget kommer att ha.
– Vill helst inte kommentera mer nu. Jag får återkomma när vi är färdiga, någon gång under sommaren, säger hon. Dela sidan: