Dela sidan:

– Vi ville ha en mer flexibel reklambyrå, någon med öronen mot marken som kunde ta varumärket in i en ny digital era, och hittade det i Holy, säger Maria Roeck Hansen, senior brand manager Nordic på Nestlé i en kommentar om byråvalet. 

Samtidigt kommer man ut med Holys första kampanj för Resorb, där man lanserar Resorb Balance – en ny produkt där man adderat C-vitamin och Zink för att få fler effekter för immunförsvaret. Man breddar alltså användningsområdet. 
– I stressen mellan jobb, barnhämtning och träning är det lätt att glömma bort
vätskebalansen och det kan göra att man blir trött och hängig, samt får huvudvärk. C-vitamin och Zink är även bra för hud, hår och naglar samt ett normalt
immunförsvar, fortsätter Maria Roeck Hansen. 

Kampanjen går i tv, utomhus och sociala medier. Dela sidan: